Gondolkodó rejtvénykártyák

MEGNEVETTET - ELGONDOLKODTAT - JÁTÉKOSAN FEJLESZT - MEGMOZGAT

3 990 Ft / db

Logikai rejtvények, memóriajátékok, különbségkeresők, problémamegoldó fejtörők, játékok a színekkel és a formákkal, keresgélős feladványok, mozgásra ösztönző feladatok, párkeresők.  

Anikó, gyógypedagógus / Játékrengeteg Facebook oldal főszerkesztője:
"Gyógypedagógusként és édesanyaként is bátran ajánlom a Gondolkodó rejtvénykártyákat és rejtvényfüzeteket, amelyek igazán nagy odafigyeléssel összeállított kiadványok. Nagyon szeretem, hogy az óvodás korosztálytól, egészen a kisiskolásokig mindenkinek találok megfelelő feladványokat, sőt még az eltérő fejlődésmenetű gyermekek foglalkozásain is használhatom őket! 

Az én személyes kedvenceim a "Gondolkodó rejtvénykártyák", hiszen egyszerre több terület játékos fejlesztéséhez is tökéletesek. Ami pedig nem utolsó szempont, hogy ár-érték arányban is a legjobbak között van! Jó szívvel ajánlom otthoni és intézményi keretek között is a használatukat!"


Szilvia, pedagógus/Anyának,tanárnak lenni JÓ Facebook oldal főszerkesztője
"A gondolkodó rejtvénykártya a kedvencem. 5 éves kortól ajánlják, de pár feladatot már simán megcsinált Adél(3) is. A lap egyik oldalán egy kép található, a másikon pedig 6 kérdés. Ezek lehetnek memóriát, logikus gondolkodást, irányt és sok más területet is fejlesztő kérdések. A férjemmel kipróbáltuk, felnőtt fejjel is jó. Dobókocka segítségével dönthetjük el a kérdések sorrendjét. És ami nálunk favorit, az a nagyító. Igazából, a kártyán jelölve van, melyik feladatot kell nagyítóval keresni, de Adél mindenre azzal válaszolt. Óvodásoknak, kisiskolásoknak kitűnő ajándék. Én fejlesztő órákra is be fogom hordani. Nálam 10/10 pontos.
A kis képrejtvényes füzetek is rengeteg jó feladatot tartalmaznak. Árnyjáték, színfelismerő, különbségkereső, memória, figyelem, gondolkodás matematikai alapműveletek, és még sorolhatnám. Gyönyörű kiadványok, szép illusztrációkkal. A végén mindegyik feladat megoldása megtalálható. A képrejtvényesekhez nem kell toll, ceruza, elég rámutatással megoldani, így többször is felhasználható. Legalább nekem sem kell fénymásolni fejlesztő órákra, annyiszor használjuk, ahányszor szeretnénk. A keresztrejtvényesek nyilván mások, azok kitöltősök. Kicsikhez igazítva képekkel segíti a megoldást. Szívből ajánlom mindenkinek ezeket a kis füzeteket is.
Ajándékötletnek is kiválóak. Óvodás és kisiskolás korosztálynak szól, de én is elszórakoztam velük délután egy ideig. Gyerekek, szülők, pedagógusok egyaránt megtalálják bennük az örömöt."


Judit, pedagógus/csepredik.hu oldal főszerkesztője
"A Gondolkodó rejtvénykártyákat ovis és iskolás gyerekeknek egyaránt jó szívvel ajánlom. Iskola-előkészítő foglalkozások során, valamint korrepetálás, tanítás közben is húzhatnak ilyen kártyákat a tanítványaim - pihenés gyanánt. Sőt! Ők szokták kérdezni, hogy "Ma is húzhatok a sünis kártyák közül?" Ha szülőként szeretnénk gyermekünkkel olyan szórakoztató játékot játszani, ami ráadásul fejlesztő hatású is - legyen szó a megfigyelés, az emlékezés, összehasonlítás, különbségkeresés, memória, logika, számolás, szövegértés, stb. képességek fejlesztéséről - , akkor ezzel tuti sikerünk lesz."