RÓLUNK MONDTÁK

"A Gondolkodó rejtvénykártyákat 5 éves kortól ajánlják, de pár feladatot már simán megcsinált Adél(3) is. A lap egyik oldalán egy kép található, a másikon pedig 6 kérdés, de ezek lehetnek memóriára, logikus gondolkodásra, irányra és sok más területre ható fejlesztő kérdések. A férjemmel kipróbáltuk, felnőtt fejjel is jó.  Dobókocka segítségével dönthetjük el a kérdések sorrendjét. És ami nálunk favorit, az a nagyító. Igazából, a kártyán jelölve van, melyik feladatot kell nagyítóval keresni, de Adél mindenre azzal válaszolt. Óvodásoknak, kisiskolásoknak kitűnő ajándék. Én fejlesztő órákra is be fogom hordani. Nálam 10/10 pontos.
A kis képrejtvényes füzetek is rengeteg jó feladatot tartalmaznak. Árnyjáték, színfelismerő, különbségkereső , memória, figyelem, gondolkodás matematikai alapműveletek, és még sorolhatnám. Gyönyörű kiadványok, szép illusztrációkkal. A végén mindegyik feladat megoldása megtalálható. A képrejtvényesekhez nem kell toll, ceruza, elég rámutatással megoldani, így többször is felhasználható. Legalább nekem sem kell fénymásolni fejlesztő órákra, annyiszor használjuk, ahányszor szeretnénk. A keresztrejtvényesek nyilván mások, azok kitöltősök. Kicsikhez igazítva képekkel segíti a megoldást. Szívből ajánlom mindenkinek ezeket a kis füzeteket is. Ajándékötletnek is kiválóak. Óvodás és kisiskolás korosztálynak szól, de én is elszórakoztam velük délután egy ideig.  Gyerekek, szülők, pedagógusok egyaránt megtalálják bennük az örömöt."

Szilvia, pedagógus, Anyának/tanárnak lenni jó fb. oldal főszerkesztője


"Gyógypedagógusként és édesanyaként is bátran ajánlom ezeket az igazán nagy odafigyeléssel összeállított kiadványokat. Nagyon szeretem, hogy az óvodás korosztálytól, egészen a kisiskolásokig mindenkinek találok megfelelő feladványokat, sőt még az eltérő fejlődésmenetű gyermekek foglalkozásain is használhatom őket! Az én személyes kedvenceim a "Gondolkodó rejtvénykártyák", hiszen egyszerre több terület játékos fejlesztéséhez is tökéletesek. Ami pedig nem utolsó szempont, hogy ár-érték arányban is a legjobbak között van! Jó szívvel ajánlom otthoni és intézményi keretek között is a használatukat!"

Anikó - gyógypedagógus, Játékrengeteg fb. oldal főszerkesztője


"6 éves kislányom imádja a rejtvényeiteket. Miután meghozta őket a posta, rögtön nekiültünk és addig nem hagytuk abba a rejtvényfejtést, amíg az összeset végig nem csináltuk. Azóta is rendszeresen előkerülnek, kislányom már rutinosan oldja meg a feladatokat. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is lelkes vásárlóitok leszünk."

Barbara


"Az óvodák bezárásával gondban voltam, hogy a kicsit mivel foglaljam le, hogy hagyja a nagyobb testvéreit nyugodtan tanulni. Olyan tevékenységet akartam, mellyel nemcsak leköti magát, de okosodik is. Erre tökéletesnek bizonyultak ezek a rejtvények. Egyből az egész csomagot rendeltem meg, ismerve kisfiamat. :-) Tökéletesen bevált, imádja. A szállítás gyors és pontos volt, az utánvétes fizetés rugalmas. Nagyon elégedett vagyok, az unokaöcsémnek is ilyen képrejtvény csomagot fogok venni születésnapjára. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Anita


"Logikai gondolkodást, megfigyelőképességet, értelmi képességet fejlesztő s kitartásra buzdító, sikerélményt nyújtó tehát erkölcsi-érzelmi képességeket nyújtó feladatok sorát tartalmazza. Ezért ajánlom jószívvel az oldalt." 

Éva


"Változatos, kreatív, inspiráló."

Marianna


"Iskolában alsósoknál kiválóan használható. Fejleszti a megfigyelőképességet, koncentrációt, gondolkodást - mindezt játékosan. Motivációnak is kiválóak."

Andrea