RÓLUNK MONDTÁK

"6 éves kislányom imádja a rejtvényeiteket. Miután meghozta őket a posta, rögtön nekiültünk és addig nem hagytuk abba a rejtvényfejtést, amíg az összeset végig nem csináltuk. Azóta is rendszeresen előkerülnek, kislányom már rutinosan oldja meg a feladatokat. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is lelkes vásárlóitok leszünk."

Barbara


"Az óvodák bezárásával gondban voltam, hogy a kicsit mivel foglaljam le, hogy hagyja a nagyobb testvéreit nyugodtan tanulni. Olyan tevékenységet akartam, mellyel nemcsak leköti magát, de okosodik is. Erre tökéletesnek bizonyultak ezek a rejtvények. Egyből az egész csomagot rendeltem meg, ismerve kisfiamat. :-) Tökéletesen bevált, imádja. A szállítás gyors és pontos volt, az utánvétes fizetés rugalmas. Nagyon elégedett vagyok, az unokaöcsémnek is ilyen képrejtvény csomagot fogok venni születésnapjára. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Anita


"Logikai gondolkodást, megfigyelőképességet, értelmi képességet fejlesztő s kitartásra buzdító, sikerélményt nyújtó tehát erkölcsi-érzelmi képességeket nyújtó feladatok sorát tartalmazza. Ezért ajánlom jószívvel az oldalt." 

Éva


"Változatos, kreatív, inspiráló."

Marianna


"Iskolában alsósoknál kiválóan használható. Fejleszti a megfigyelőképességet, koncentrációt, gondolkodást - mindezt játékosan. Motivációnak is kiválóak."

Andrea